HELVOIRTS WEEKEND EDITIE 2020 IS AFGELAST

HELVOIRTS WEEKEND EDITIE 2020 IS AFGELAST

Sommige onderdelen hebben maar weinig tijd nodig om tot ‘traditie’ uit te groeien. Dat geldt zeker voor de Wie Kent Helvoirt Kwis. De hersens kraken en het (speciaal) bier en de bitterballen smaken tijdens dit avondvullende dorpsfeest van gezelligheid en herkenbaarheid.

De organisatie heeft helaas moeten besluiten om het Helvoirts Weekend op 21, 22 en 23 mei niet door te laten gaan. Dit heeft alles te maken met het heersende Covid-19 (Corona) virus. 

De komende tijd gaan we bekijken of en, zo ja, hoe we de Kwis op een later moment alsnog door kunnen laten gaan. Dat inzicht ontstaat uiteraard pas als we het einde van de Corona maatregelen scherp in beeld krijgen.
  
We vragen om jullie geduld tot dat we duidelijk hebben of er mogelijkheden zijn voor een Kwis later dit jaar. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben, zullen we degenen die zich al ingeshreven hebben op de hoogte brengen en de kans geven om de inschrijving te laten staan of eventueel in te trekken waarna het reeds overgemaakte inschrijfgeld natuurlijk teruggestort wordt.

Inschrijven kwis