Wie Kent Helvoirt Kwis

Wie Kent Helvoirt Kwis

Sommige onderdelen hebben maar weinig tijd nodig om tot ‘traditie’ uit te groeien. Dat geldt zeker voor de Wie Kent Helvoirt Kwis. De tent is vanaf 18.00 uur open en vanaf 19.00 uur zullen de hersens kraken en het (speciaal) bier en de bitterballen smaken tijdens dit avondvullende dorpsfeest van gezelligheid en herkenbaarheid.

NIEUW: EEN SPANNENDE FINALE!

Dit jaar zal de Kwis worden afgesloten met een grote finale op het podium. De captains van de teams die zich plaatsen voor de finale, worden naar voren gehaald voor een zinderend eindspel! Wie gaat er dit jaar vandoor met de felbegeerde hoofdprijs; de Helvoirtse Kruiwagen? We verwachten dat de Kwis rond 23.00 uur afgelopen is. Met een afterparty en de prijsuitreiking gaan we de nacht in.

INSCHRIJVEN

Wil je ook wel eens meedoen met je team van 4 of 5 personen? Wees er dan heel snel bij. Vorig jaar was de tent razendsnel uitverkocht! Aanmelden kan alleen via deze website met een volledig ingevuld formulier. Graag van de teamcaptain en alle overige deelnemers de volledige voor- en achternaam vermelden. Als je de aanmelding hebt verstuurd, krijg je een bevestiging per e-mail inclusief informatie over hoe je het inschrijfgeld van €30,- per team aan ons overmaakt. Je inschrijving is pas geldig als wij een volledig formulier en het inschrijfgeld hebben ontvangen. De eerste 50 teams die zich inschrijven zijn zeker van deelname. Je hoort uiterlijk 1 mei of je kunt deelnemen.

STAAN OF ZITTEN?

Op het inschrijfformulier van de Kwis geef je o.a. een voorkeur aan voor een zit- of statafel. We houden hier zoveel als mogelijk rekening mee, maar we kunnen niets garanderen. Bij een statafel zullen enkele krukken aanwezig zijn. 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wie zich aanmeld voor de Wie Kent Helvoirt Kwis, gaat automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden. Hier kun je ze doornemen. 

PUBLIEK

Wil je de kwis als toeschouwer meemaken dan kan dat ook. Het festivalterrein is donderdagavond gratis toegankelijk. Maar hou je wel een beetje in. Voorzeggen mag natuurlijk niet en als je bij elk goed antwoord luidruchtig een wave inzet, komt de quizmaster er niet meer bovenuit! 

Inschrijven kwis