HELVOIRTS WEEKEND EDITIE 2020 IS AFGELAST

De Helvertse markt mag traditioneel niet ontbreken in het programma van het Helvoirts Weekend. Wordt het hoog tijd om weer eens wat ruimte te maken op je zolder, in je kleerkast of in de speelgoedhoek? Huur dan een ruime kraam, kruip in de huid van een marktkoopman en laat de euro’s rinkelen! Wil je een kraam delen met een bekende? Geen probleem!

Ook ondernemers zijn van harte welkom om een kraam te huren. Heb je geen kraam nodig maar wel een paar vierkante meters verkoopruimte? Wij regelen het voor je! Bezoekers aan de Helvertse Markt mogen gratis langs de kramen struinen en kunnen dan voor een prikkie de mooiste spullen kopen! In en rondom de grote feesttent kun je iets lekkers eten of drinken. Ook voor de kleinere kinderen is er wat leuks te doen!

De organisatie heeft helaas moeten besluiten om het Helvoirts Weekend op 21, 22 en 23 mei niet door te laten gaan. Dit heeft alles te maken met het heersende Covid-19 (Corona) virus. 


Wanneer de datum van  de volgende editie bekend is, verschijnt hier het inschrijfformulier en de prijs voor de kraamhuur.